Psychologen Hilversum

Over mij – Bettine Schreuders

Nadat ik in 2000 psycholoog ben geworden heb ik mij ook gericht op wetenschappelijk onderzoek en heb ik in 2007 mijn promotie onderzoek afgerond.

Eigen praktijk

In 2009 ben ik mijn bedrijf gestart wat inmiddels is uitgegroeid tot BureauBinnendelijnen.nu; een trainingsplatform voor de GGZ. Tevens ben ik bij verschillende opleidingen gastdocent en ontwikkel ik opleidingen op aanvraag. Onderdeel van dit bureau is ook mijn psychologenpraktijk.

Samenwerken

Mijn behandelingen zijn altijd gebaseerd op de huidige effectief bevonden behandelmethoden. Het is belangrijk dat we op gelijkwaardige voet samenwerken om te zorgen dat het leven zoveel mogelijk licht, luchtig, warm en liefdevol wordt met hier en daar een vleugje humor.

In mijn praktijk werk ik vooral met cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte methoden en positieve psychologie. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van Gilles de la Tourette, ticstoornissen en lichamelijke klachten.

Aangesloten bij:

Ik ben aangesloten bij het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP): 136088

Neem contact met mij op

Mijn praktijk is in Groenekan, goed bereikbaar vanuit Hilversum. Heb je nog vragen over mij of welke therapie ik geef? Bel 035-2031272 of mail gerust, ik leer je graag kennen!