Methodiek oplossingsgerichte coaching bij Coaching Hilversum

Het is niet altijd makkelijk om precies zo te handelen als je het liefst zou willen. Het lukt je hoe dan ook niet. Ook al weet je eigenlijk wel wat er aan de hand is, en wat je zou moeten doen. Maar het lukt niet, om wat voor reden dan ook. Als coach help ik jou.

Met coaching verbeteren we jouw functioneren

Met coaching help je je persoonlijk en/of professioneel functioneren te verbeteren. Hierdoor krijg je nog meer grip op je leven, en kun je je levensstijl verbeteren en grote en kleine levensvragen onderzoeken.

Coaching geeft je inzicht in hoe je je gedrag kunt veranderen, hoe je denkt en hoe je voelt. Door bewust tijd voor jezelf te maken, er achter te komen wie je bent en waar je voor staat kun je je leven beter regisseren. Je stelt gemakkelijker grenzen, komt met meer zekerheid voor je mening op en je kunt beter met kritiek omgaan.

Ook op het gebied van je werk kunnen we als coach een uitkomst bieden. Vragen die dan centraal staan zijn: hoe ga ik beter met conflicten om, hoe stel ik grenzen, of hoe raak ik zo snel mogelijk thuis in mijn nieuwe werk?

Inzichtgevende gesprekken, praktische oefeningen, humor en relativeringsvermogen zijn belangrijke aspecten bij de coaching die we in Hilversum geven.

Contact

Heb je vragen, of wil je gewoon meer weten? Bel 085 4015 337 of mail gerust voor een afspraak naar Coaching Hilversum.