Laat je depressie behandelen bij Psycholoog Hilversum

Je bent alleen, als je depressief bent

Je bent somber, neerslachtig, je voelt je ‘leeg’. Niet een paar dagen, maar al een hele tijd. En niet alleen dat, je hebt waarschijnlijk nog andere klachten ook. Misschien heb je slaapproblemen terwijl je toch heel moe bent, je piekert en bent prikkelbaar, je merkt dat je je moeilijker concentreert.

Mensen die zich depressief voelen, zonderen zich vaak af. Ze vervreemden van diegenen die juist dichtbij staan, die ze juist nu zouden kunnen helpen.

Het wordt steeds zwaarder

Daarbij komt dat het hartstikke lastig is om te weten of je depressief bent. Vooral in de periode voor de depressie worden de gevoelens gemakkelijk afgedaan. Een tandje erbij, een keertje goed uitslapen, de kiezen op elkaar. Maar het wordt steeds zwaarder. En het wordt ook steeds moeilijker er over te spreken. Het gevecht tegen de gevoelens wordt stiller en steeds meer van binnen.

Heb je deze klachten en gevoelens, praat eens met je huisarts, of een psycholoog. En doorbreek jouw stille gevecht. We helpen je graag!

Waarom voel ik me depressief?

Gevoelens van depressie kunnen overal vandaan komen. Soms vertaalt een nare ervaring zich in depressieve klachten. Maar het kan heel goed zijn dat je, van buiten bekeken, alles helemaal voor elkaar hebt en je je toch zo voelt.

Maak een afspraak

Herken je jezelf of heb je een vraag over depressie? Bel 085 4015 337 of mail gerust voor een afspraak naar Psycholoog Hilversum.