Stress en burnout therapie bij Psycholoog Hilversum

Opgebrand

Wat zijn de signalen om een burn out te herkennen? Oververmoeidheid bijvoorbeeld, maar ook moeilijk dingen kunnen onthouden, slapeloosheid en vaak verdrietig zijn. En hoe komt het dat je een burnout hebt? De belangrijkste oorzaak is meestal een chronisch teveel aan werk in combinatie met te weinig rust in combinatie met weinig plezier in je werk.

Opgebrand. Het woord zegt het goed, het is op, er is niets meer, je bent leeg.

Je verliest veel…

Je verliest veel bij een burnout. In de eerste plaats het contact met jezelf, je gevoel van zelfvertrouwen. Daarnaast verlies je contact met je naaste omgeving, juist de mensen die je willen helpen zijn voor jou maar moeilijk te verdragen.

Burnout is goed te behandelen

Veel mensen krijgen een keer in hun carrière een burnout. De beroepspraktijk heeft er veel aandacht aan besteed en we kunnen een burnout goed en snel behandelen.

We herstellen je energieke gevoel, we werken aan hoe je goed en gericht kunt ontspannen, hoe je je energie over een dag verdeelt, hoe je kunt geven, maar ook nemen.

Maak direct een afspraak

Is dit herkenbaar of wil je meer weten over stress en burnout klachten? Bel 085 4015 337 of mail gerust voor een afspraak naar Psycholoog Hilversum.