Tarief en duur bij Psycholoog Hilversum

Tarief en duur bij Marion van Nes

Een sessie duurt 60 minuten en kost € 118 euro. Voor relatietherapie, of andere afspraken met twee personen, neem ik een uur de tijd en reken ik 135 euro (inclusief 21% btw).

Betalen

Je ontvangt achteraf een factuur voor de sessie.

Afspraak annuleren

De afspraak met je psycholoog kan je altijd afzeggen. Doe dit wel 24 uur van tevoren, want dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik helaas de kosten van de afspraak in rekening brengen. Valt die 24 uur in het weekend? Stuur mij dan uiterlijk 24 uur van tevoren een mail met je afzegging of spreek onze voicemail in. Dan breng ik de kosten niet in rekening.

Vergoeding

De zorgverzekeraars hebben de vergoeding van psychologen verschillend geregeld. Je doet er dus goed aan om bij jouw verzekeraar na te gaan of de behandeling vergoed wordt. Het hangt vervolgens van je polis af wat wel en niet vergoed wordt en in welke mate. De verschillen zijn groot: van een volledige vergoeding of een maximaal aantal sessies tot helemaal niets. Je kunt ook contact met mij opnemen zodat ik je verder kan helpen.

Werkgever draagt bij aan je behandeling

Je werkgever heeft er net zoveel voordeel bij dat jij goed in je vel zit als jijzelf. Want als jij goed in je vel zit, heb je vaak meer plezier in je werk en maakt dat je een stuk productiever. Dat zien steeds meer werkgevers in en daarom werkt Psyned – waarbij ik ben aangesloten – samen met werkgevers door heel Nederland. Grote kans dat jouw werkgever je hier ook bij wilt ondersteunen. Veel bedrijven hebben zelfs geld opzijgezet om in te zetten voor jouw werkgeluk of ze hebben een potje waaruit ze de kosten van jouw psycholoog kunnen vergoeden.

Vraag aan je werkgever hoe dit zit of laat mij contact opnemen met jouw werkgever. Dan regel ik de rest. Lees hier meer informatie over vergoeding via je werkgever.

Contact

Wil je meer weten over de vergoedingen en tarieven van een sessie, of wil je een afspraak maken: bel 085 4015 337 of stuur even een mail naar psychologenpraktijk Psycholoog Hilversum.