Tarief en duur bij Psycholoog Hilversum

Tarief en duur Nicole van Gans

Een individuele afspraak kost € 98 per sessie. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar doe dit wel minstens 24 uur van tevoren, dan kan ik nog een andere cliënt inplannen. Anders moet ik het in rekening brengen. Afhankelijk van je zorgverzekeraar en aanvullende verzekering is het mogelijk om een (gedeeltelijke) vergoeding te krijgen.

Tarief en duur Marion van Nes

Een sessie duurt 60 minuten en kost 98 euro (inclusief 21 % btw). Voor relatietherapie, of andere afspraken met twee personen, neem ik een uur de tijd en reken ik 118,50 euro (inclusief 21% btw).

Betalen

Je ontvangt achteraf een factuur voor de sessie, deze factuur krijg je via FAMED.

Vergoeding

De zorgverzekeraars hebben de vergoeding van psychologen verschillend geregeld. Je doet er dus goed aan om bij jouw verzekeraar na te gaan of de behandeling vergoed wordt. Het hangt vervolgens van je polis af wat wel en niet vergoed wordt en in welke mate. De verschillen zijn groot: van een volledige vergoeding of een maximaal aantal sessies tot helemaal niets. Je kunt ook contact met ons opnemen zodat wij je verder kunnen helpen.

Contact

Wil je meer weten over de vergoedingen en tarieven van een sessie, of wil je een afspraak maken: bel 085 4015 337 of stuur even een mail naar psychologenpraktijk Psycholoog Hilversum.