Klacht over de behandeling van Psycholoog Hilversum

Het NFG

Mijn psychologenpraktijk Psycholoog Hilversum is aangesloten bij een beroepsvereniging: de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG). Ik vind het belangrijk – in de eerste plaats voor mezelf, om de kwaliteit altijd te blijven meten, om contact te houden met actuele ontwikkelingen en om er voor te zorgen dat de praktijk onafhankelijk getoetst wordt.

Ook voor jou is het belangrijk – je weet hiermee dat deze praktijk werkt aan de hand van een aantal afspraken over vakmanschap (opleiding en ervaring) en werkopstelling (openheid, vertrouwen). Mocht je om welke reden dan ook een klacht hebben dan kun je daar terecht.

Samen oplossen

We werken op basis van vertrouwen, openheid en wederzijds respect. Dat wil niet zeggen dat er nooit iets mis kan gaan of dat je vragen of klachten hebt over de behandeling. Je kunt ook met deze onderwerpen altijd bij mij terecht. Jouw ervaring is belangrijk.

Ik zal je klacht of vraag altijd serieus nemen en mijn best doen er samen uit te komen. Mocht je dat niet willen of kunnen, dan helpt de beroepsvereniging je verder.

Zorgvuldige afhandeling en NFG

Bij het NFG kun je jouw klacht indienen bij de Beroepscode NFG Tuchtrecht. Maar misschien wil je eerst wat meer informatie, kijk op de website.

Misschien niet duidelijk genoeg, meer weten?

Wil je meer weten over de NFG, de klachtenprocedure of heb je een vraag over jezelf – bel 085 4015 337 of stuur een mail naar praktijk Psycholoog Hilversum.